پرورش دهندگان ایالت نیویورک بر هنر پرورش پوانستیا مسلط شده اند

پرورش دهندگان ایالت نیویورک بر هنر پرورش پوانستیا مسلط شده اند

تابستان گذشته، Mark Van Bourgondien، یکی از مالکان گلخانه‌های عمده فروشی CJ Van Bourgondien در پ،ک، لانگ آیلند، متوجه لکه‌های سفید و تغییر رنگ جزئی روی تعدادی از گیاهان جوان پوانستیا شد. او به زودی مقصر را پیدا کرد: کنه‌های کوچک سفید لوئیس، که او و سایرین در صنعت قبلاً با آن‌ها برخورد کرده بودند. اما این بار، کنترل معمول، ی،ی کنه کش، کار نکرد.

ون بورگوندیان مرکز تحقیقات باغب، و توسعه باغب، کرنل لانگ آیلند (LIHREC) را در صورت بروز مشکلات، مرکز خود نامید. دن گی،ین، معاون مدیر برنامه کشاورزی و ،ه شناس در توسعه تعاونی کرنل در شهرستان سافولک (CCE-Suffolk)، نمونه هایی را از ون بورگوندیان و سایرین در منطقه ای که با همین مشکل مواجه بودند جمع آوری کرد. با بازگشت به گلخانه LIHREC، او مقاومت کنه را تایید کرد و یک درمان جایگزین پیدا کرد که می تواند مشکل را برطرف کند.

ون بورگوندیان، که خانواده‌اش از سال 1916 در تجارت گلخانه‌ای فعالیت می‌کنند، گفت: «ما توانستیم با کمک دن این مشکل را حل کنیم. همیشه چالش‌های جدیدی وجود دارد، و افراد LIHREC همیشه مایل به کمک به حل هر مشکلی هستند که پیش می‌آید. ” “.

پروانه لوئیس تنها یکی از بسیاری از تهدیدها و چالش های بالقوه برای رشد پوانستیا است، گیاه زینتی رنگارنگی که در همه جا در نمایشگاه های تعطیلات یافت می شود. گیاهان نیاز به کالیبراسیون دقیق محیط گلخانه – رطوبت کم با دماهای متوسط ​​- دارند و مستعد ابتلا به انواع مختلفی از پوسیدگی ریشه، ویروس موزائیک پوانستیا، بیماری های قارچی برگی به نام پوینتیا، سفیدک پودری، سوختگی بوتریتیس، لکه باکتریایی برگی و لکه برگی هستند. عفونت انواع مختلف گیاهان انواع مگس سفید و کنه.

بسیاری از این تهدیدات از قلمه های ارسال شده از خارج از کشور وارد می شوند و در مراحل مختلف یک فصل طول، ظاهر می شوند، با زمان زیادی برای بروز مشکلات – تولیدکنندگان در اوایل تابستان کاشت می کنند و برای یک پنجره فروش بسیار تنگ در اوا، به محصول در شرایط عالی نیاز دارند. نوامبر و اوایل دسامبر.

مارجری داتری، کارشناس ارشد ترویج و آسیب شناس گیاهی در دانشکده علوم گیاهی یکپارچه در کالج کشاورزی و علوم زیستی، گفت: «در پرورش پوانستیا یک هنر واقعی وجود دارد، و افرادی که این کار را انجام می دهند نسل ها این کار را انجام می دهند. . “آنها واقعاً به محصول اهمیت می دهند و هر کاری که می توانند برای محافظت از آن انجام می دهند.”

LIHREC، بخشی از CALS و شامل اساتید و کارکنان در CCE و بخش آکادمیک، در مرکز اصلی فعالیت باغب، قرار دارد: 50 تا 60 درصد گلخانه‌های ایالت نیویورک در شهرستان سافولک واقع شده‌اند. این مرکز به پرورش دهندگان کمک می کند تا مشکلات – مربوط به پوانستیا یا هر محصول دیگری – را تشخیص دهند و راه حل هایی را که بر اساس تحقیقات انجام می شود، بیابند.

او می گوید: “موضوع همیشه در حال تغییر هستند. حتی چیزهایی که برای مدت طول، وجود داشته اند – اگر یک رقم یا رقم جدید وارد کنید، ممکن است کم و بیش در معرض هر مشکل خاصی باشند. یا عوامل بیماری زا یا خود ،ات تغییر کنند.” گفت. نورا کاتلین، مدیر برنامه کشاورزی و متخصص گل‌کاری در CCE-Suffolk و مدیر موقت LIHREC. “این همیشه یک فرآیند بسیار پویا است.”

حاشیه سود Poinsettia اندک است و تولید آن در نیویورک طی سه دهه گذشته کاهش یافته است. اما در حال رشد poinsettias برای 120 تا 130 کارمند تمام وقت در Emma's Garden Growers، عمده‌فروشی گیاهان در لانگ آیلند، کار در تمام طول سال فراهم می‌کند و به شرکت اجازه می‌دهد تا ارتباط خود را با مشتریان خود حفظ کند و همچنین درآمد خود را در سال جدید افزایش دهد. .

اریک کیل، یکی از مالکان، که خانواده اش به مدت چهار نسل در تجارت باغب، در لانگ آیلند مشغول به کار بوده اند، می گوید: “بسیاری از مردم به این تجارت متکی هستند – آنها می خواهند در تمام طول سال کار کنند – و این به این م،ی است: پوینستیا.” «خدماتی که LIHREC ارائه می‌کند برای صنعت ما کاملاً ضروری است – نمی‌دانم کشاورزان در سایر ایالت‌ها چگونه می‌توانند بدون این نوع حمایت به کار خود ادامه دهند.»

هنگامی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، تیم LIHREC با مدیریت یکپارچه آفات ایالت نیویورک (NYSIPM) در CALS و محققان دانشگاه ایتاکا همکاری می کند. در مورد کنه‌های لوئیس این فصل، Gilrin به همکاری با شرکای خود در محوطه دانشگاه ادامه می‌دهد تا مک،سم اساسی مقاومت در برابر کنه‌ها، چگونگی تأثیر آن‌ها بر فصول آینده و سایر محصولات کشاورزی و کنترل‌های ایده‌آل را درک کند.

گی،ین گفت: «احساس می‌کنیم کنترل‌های جدیدتری وجود دارد که امتحان نکرده‌ایم، بنابراین درگیر این هستیم که ببینیم این کنترل‌ها چگونه عمل می‌کنند و اینکه آیا کنترل بیولوژیکی می‌تواند کار کند یا منطقی باشد یا خیر».

داتری گفت، علاوه بر بررسی تهدیدات ناشناخته، LIHREC و NYSIPM از طریق جلسات منظم، فهرست‌های محصولات و خبرنامه‌ها، ارسال به‌روزرس،‌ها و یادآوری‌هایی در مورد بهترین شیوه‌هایی که می‌تواند به کشاورزان حتی در یک سال “خوب” کمک کند، پشتیب، مداوم ارائه می‌کنند. آنها در حال دریافت آموزش های مرتبط هستند، از جمله مدرسه پیشاهنگی گلخانه NYSIPM، یک دوره شش هفته ای آنلاین در مورد چگونگی تشخیص آفات و بیماری های رایج در گلخانه. بسیاری از شرکت ها کارمندان خود را ثبت نام می کنند.

الیز لوبدل، پیشاهنگ و مربی حرفه ای در مدرسه پیشاهنگی گلخانه ای مدیریت یکپارچه آفات در ایالت نیویورک، یک گیاه پونستیا را بازرسی می کند.

بتسی لمب، دستیار ارشد ترویج و هماهنگ کننده گیاهان زینتی NYSIPM، گفت: “این یک همکاری واقعی در همه جنبه ها در کورنل است، که با توسعه و تحقیق، با IPM ایالت نیویورک و سپس با پرورش دهندگان شروع می شود. این واقعاً چیزی است که باعث موفقیت آن می شود.”

داتری گفت که حل یک مشکل – یا یافتن مقصر و راه هایی برای غلبه بر آن – رضایت بخش است.

او گفت: “و پس از آن خوب است که این اطلاعات واقعی را در اختیار کشاورزان قرار دهیم، جایی که شما فقط حدس نمی زنید، بلکه مشکلات را نیز حل می کنید و کمک می کنید.”

زیبایی خیره کننده محصول نیز می تواند امتیاز خاص آن باشد. داتری می‌گوید: «زم، که گیاهان در گلخانه هستند، کاملاً در ردیف‌های خود قرار گرفته‌اند، به همان ارتفاع و در شکوفه کامل، با همه تغییرات از سفید تا ن،ایی تا قرمز تیره – آنها کاملاً زیبا هستند. “مخصوصاً در یک روز برفی، قدم زدن و دیدن آن همه رنگ. فقط شگفت انگیز است.”

یک چیز زیباتر است، ون بورگوندیان گفت: “در پایان فصل، یک صندلی خالی بهتر از یک صندلی پر به نظر می رسد.”

منبع: کرنل کرونیکل

منبع: https://www.fl،daily.com/article/9687926/new-york-state-growers-mastering-the-art-of-poinsettia-growing/